Skip to main content

Najam plovila

Nudimo Vam 4 komforna, potpuno opremljena i sigurna  plovila koje možete iznajmiti sa ili bez skipera. Naši skiperi su iskusni i  uvijek  na raspolaganju stoga možete biti potpuno opušteni u neponovljivom iskustvu istraživanja plaža i otoka. Ako ste nesigurni u svoje znanje upravljanja plovilom tu smo da usavršimo Vaše znanje. Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite ,a naš tim će vam odgovoriti u što kraćem roku.

Izleti

Nudimo vam i jednodnevne  izlete tradicionalnim drvenim brodom Pirat na otoke Susak i Srakane. Susak je poseban otok na Jadranu formiran od pijeska te je idealan za obitelji s djecom.

PROGRAM JEDNODNEVNOG IZLETA:

Izlet započinje polaskom u 10:00 iz centra grada Malog Lošinja. Prvo posjećujemo otok Susak gdje imate dovoljno vremena za obilazak i kupanje. U 13:00 je polazak sa otoka Suska za uvalu Porat. Na putu prema uvali na brodu se poslužuje ručak – mediteranska riba ili meso s roštilja ( vaš izbor). U uvali Porat moguće je skakanje, ronjenje i kupanje s broda. Također u ponudi imamo i daske za veslanje. Sljedeća destinacija je otočić Srakane gdje je moguća šetnja i razgledavanje. Izlet završava u 17:15 na mjestu polaska.

Piće ( vino, voda i sok) uključeno je u cijenu kao i aperitivi i razno voće koje se dijeli nakon ručka.

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite,  naš tim će vam odgovoriti u što  kraćem roku.

TAXI brod

Nudimo vam  i Taxi prijevoz morem po cijelom lošinjskom arhipelagu. Izbjegnite gužve na cesti i dođite brzo i sigurno do svoje destinacije. Imamo velik izbor plovila  te maksimalan kapacitet do 12 osoba.  Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite,  naš tim će vam odgovoriti u što  krećem roku.